SLOEPLEASEN

Zakelijk een sloep leasen, zeker doen!

Bij Sloepleasen heb je altijd een frisse en goed onderhouden sloep.  Een sloep van Sloepleasen is altijd in perfecte conditie.

a55c0831-4503-4ecf-90bb-49bcf5d00658

Van brainstorm tot vergaderruimte

Een rustige vaarroute over de Amstel is een ideale en mooie buitenlocatie om brainstorm sessies te organiseren. Ook voor vergadermomenten kan er gebruik gemaakt worden van een whiteboard op de boot.


Bedrijfsborrels

Wat is nu leuker dan een bedrijfsborrel op het water? Sloepleasen geeft jouw bedrijf de vrijheid om te varen wanneer je dat wilt zonder enige zorgen of de boot goed onderhouden is of überhaupt start

Klantrelaties onderhouden

Het onderhouden van klantrelaties is belangrijk en een mooie ontvangstlocatie zoals een sloep
kan hierbij helpen.

Reclame

Jouw lease sloep volledig in de corporate kleuren van jouw bedrijf? Dat is geen probleem! Bij sloepleasen kun je kosteloos jouw bedrijfslogo op de zijkant van jouw leasesloep laten zetten, en de sloep laten uitvoeren in jouw gewenste kleur.

5facbd42-f843-433b-9c66-12e5ab9f5cbc
Sloepleasen experience

Wat kun je verwachten?

Een leasesloep bestel je niet dagelijks. Het is een leuke aanschaf, maar ook wellicht een beetje spannend. Dat begrijpen wij goed. Daarom leggen wij stapsgewijs uit wat je bij Sloepleasen.com kunt verwachten. Vanaf het kiezen van de kleur van de sloep, tot het moment dat jullie bedrijf trots met hun sloep door de grachten vaart.

Slechts in 6 stappen jouw eigen droomsloep

1. Kies je sloep uit

De sloep is elektrisch, en voorzien van een krachtige GreenCaptain elektromotor. Daarnaast kun je de sloep kosteloos laten uitvoeren in de corporate kleuren van jouw bedrijf samen met jullie bedrijfslogo op de zijkant van de sloep.

Komen jullie er niet uit? Laat het ons graag weten en wij plannen dan een videocall of een telefoongesprek met jullie in om de opties te bespreken.

2. Bepaal de looptijd

Bij sloepleasen.com kun jij zelf de looptijd bepalen. Ga je voor 24, 36, 48 of 60 maanden? Uiteraard hoe langer je least hoe lager het maandbedrag zal zijn.

3. Kies uit de additionele services

Wij bieden een cleaningservice en een laadservice aan voor diegene die echt compleet ontzorgt willen zijn. Catering en evenement organisatie behoord ook tot de mogelijkheden.

4. Maak je aanvraag af

Na het goedkeuren van de op maat gemaakte offerte zullen wij het leasecontract opstellen en sturen.

5. Vul in en onderteken

Zijn jullie akkoord met de inhoud, dan vragen we je het contract te ondertekenen en deze te mailen naar info@sloepleasen.com

6. Aflevering van sloep en het zorgeloos varen begint!

Op het afgesproken moment leveren we de boot af. Je kunt beginnen met zorgeloos genieten op jullie luxesloep. Veel vaarplezier gewenst!

Ontvang je graag een vrijblijvende offerte met meer informatie?
Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Standaard in leaseprijs inbegrepen:
- Elektromotor + Accupakket
- Rente en afschrijving
- All risk verzekering
- Reparaties
- Het onderhoud
- Pechhulp 24/7
- Kleurkeuze en eigen logo op zijkanten boot
- Schippers tegen kostprijs

Prijzen zijn excl. BTW
Please choose an option☝️!
Please choose an option☝️!
Extras
Kies hier jouw additionele services, die wekelijks of op oproep worden uitgevoerd:
Please choose an option☝️!
Please choose an option☝️!

Total 0