THE CONCEPT

Zorgeloos varen

Bij Sloepleasen kun je een sloep all-in leasen voor een vast bedrag per maand. 

Bij deze lease word je compleet ontzorgd, en heb je altijd de beschikking over een sloep die goed onderhouden is, en in een 100% uiterlijke staat.  Bij Sloepleasen weet je dus precies waar je aan toe bent en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Onze sloepen zijn gemakkelijk, en zonder vaarbewijs door iedereen te varen.

 

FULL OPERATIONAL

All-inclusive varen

Het hebben van een eigen boot heeft behoorlijk wat financiële en operationele drempels. Met een sloep van Sloepleasen worden deze drempels voorgoed weggenomen.

Dat doen we samen met partners uit de watersport wereld. Samen met hen bieden we een ontzorgend concept aan.

De volgende onderdelen zijn in de lease inbegrepen:

DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS

Altijd passend advies

De mogelijkheden zijn eindeloos, of je nu een basic uitvoering wilt hebben of dat je de sloep volledig in teak uitgerust wilt hebben. Alles is mogelijk! Wil je persoonlijk advies en weten welke samenstelling bij jou past? Wij helpen je graag!

MISSIE

Een luxesloep voor iedereen

Onze missie is het varen op een eigen boot voor meer watersportliefhebbers mogelijk maken. Wij zien een verschuiving waar het gebruik van de lease boot belangrijker is dan het bezitten ervan. Het bezitten van een boot brengt namelijk de nodige operatieve lasten met zich mee. Ons doel: Zorgeloos varen voor iedereen bereikbaar, en beschikbaar te maken.